Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht berichten te verwijderen of niet te publiceren.
45 berichten.
Marijke en Diana Marijke en Diana schreef op 22 augustus 2021 om 19:47
Jozien en Wim, hartelijk bedankt voor de fijne vakantie op jullie mooie en relaxte camping! We hebben 18 dagen mogen genieten van jullie gastvrijheid en Brabantse gezelligheid op een mooie ruime kampeerplek met onze tent, terwijl de intentie was om maar een week te blijven. Er was altijd tijd en ruimte voor een gezellig kletspraatje, wanneer we ‘weer’ met onze ‘vele’ vragen bij jullie kwamen. Het viel ons op dat jullie trots zijn op Brabant en dat hebben jullie overgebracht op ons. Door jullie goede tips hebben we veel kunnen ontdekken, zien en beleven van de prachtige omgeving. We kregen zelfs een wandel en fietskaart mee die we de hele vakantie mochten gebruiken. Diana had last van haar rug en jullie reageerden hier op door steeds even te vragen hoe het ging wat we erg hebben gewaardeerd. Het sanitair was nieuw en enorm schoon en de dieren op het erf zorgen voor de nodige levendigheid. Deze camping bevelen wij anderen graag aan, omdat je in het hart van de Kempen zit, wat zo de moeite waard is om te ontdekken en vanwege alle bovenstaande positieve punten! Jozien en Wim, nogmaals hartelijk dank voor de fijne tijd bij jullie en wie weet tot ziens in het gastvrije Brabant! Hartelijke groetjes Marijke en Diana
Jan en Rita Jan en Rita schreef op 16 augustus 2021 om 15:57
Twee heerlijke weken hebben wij op deze minicamping gehad. Vriendelijke eigenaren die aandacht en interesse hebben voor hun gasten. De campeerplaatsen zijn royaal en het terrein is goed verzorgd. Het sanitair was goed en werd goed onderhouden, heel schoon en dat zelfs met slecht weer. Een fijne camping.
Fred & Ellen Fred & Ellen schreef op 15 augustus 2021 om 12:51
Net weer thuis van twee en een halve week kamperen op minicamping De Leemskuilen. Jozien en Wim zijn alleraardigste campingeigenaren, altijd betrokken, behulpzaam en in voor een gezellig praatje. Op de camping vonden we vooral veel rust op het fraaie veld. Het sanitair is nieuw, modern, schoon, altijd netjes en voldoet aan onze behoefte. Een grote diversiteit aan beplanting, insecten en vogels plus de aanwezige boerderijdieren als paard, schapen en kippen maakten het verblijf tot een fantastische vakantie voor ons. Jozien en Wim, bedankt voor jullie gastvrijheid!
Geert en Corry Eleveld Geert en Corry Eleveld schreef op 31 juli 2021 om 15:47
Fijne camping: prettige eigenaren, goed en schoon sanitair, goed onderhouden gras. We hebben veel gefietst in de omgeving; leuke dorpjes en veel bos, heide en meertjes.
Ruud en Fenny Baars Ruud en Fenny Baars schreef op 28 juli 2021 om 12:14
Wij hebben bijna drie weken mogen kamperen “bij de Boer” op minicamping de Leemskuilen. Ondanks een weekje regen en wat wateroverlast hebben wij dit als zijnde prima ervaren. Eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en vooral heel proper. Sanitair erg netjes en schoon. Mocht er onverhoopt iets “mis” gaan wordt dit onmiddellijk vermeld d.m.v. schriftelijke notificaties. De eigenaren maken zich daar meer zorgen over dan de gasten 😊 Het grasveld (ik noem het een gazon) wordt bijzonder netjes onderhouden en lijkt een biljartlaken. Stroom en watertappunten binnen handbereik en erg netjes. Jeroen van de buren komt regelmatig langs (Jeroen is een Pauw die wij deze naam hebben gegeven) Tevens apprecieerden wij de aanwezigheid van dieren op de Camping. Amber het Paard Shoarma 1 t/m 15 (Schaapjes) vogeltjes e.d.. Kortom: mooie Minicamping. Bijzonder nette prijsstelling voor een dergelijke faciliteit 1 minpunt : Wegwijzer naar de camping brengt je op een zandpad vol kuilen , blubber , plassen. Luister naar je TomTom en volg dit bord niet. De inhoud van je caravan wordt daar niet blij van. Vriendelijke groeten: Ruud&Fenny Baars Julianadorp