Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht berichten te verwijderen of niet te publiceren.
23 berichten.
Fred & Ellen Fred & Ellen heeft geschreven op 15 augustus 2021 om 12:51
Net weer thuis van twee en een halve week kamperen op minicamping De Leemskuilen. Jozien en Wim zijn alleraardigste campingeigenaren, altijd betrokken, behulpzaam en in voor een gezellig praatje. Op de camping vonden we vooral veel rust op het fraaie veld. Het sanitair is nieuw, modern, schoon, altijd netjes en voldoet aan onze behoefte. Een grote diversiteit aan beplanting, insecten en vogels plus de aanwezige boerderijdieren als paard, schapen en kippen maakten het verblijf tot een fantastische vakantie voor ons. Jozien en Wim, bedankt voor jullie gastvrijheid!
Geert en Corry Eleveld Geert en Corry Eleveld heeft geschreven op 31 juli 2021 om 15:47
Fijne camping: prettige eigenaren, goed en schoon sanitair, goed onderhouden gras. We hebben veel gefietst in de omgeving; leuke dorpjes en veel bos, heide en meertjes.
Ruud en Fenny Baars Ruud en Fenny Baars heeft geschreven op 28 juli 2021 om 12:14
Wij hebben bijna drie weken mogen kamperen “bij de Boer” op minicamping de Leemskuilen. Ondanks een weekje regen en wat wateroverlast hebben wij dit als zijnde prima ervaren. Eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en vooral heel proper. Sanitair erg netjes en schoon. Mocht er onverhoopt iets “mis” gaan wordt dit onmiddellijk vermeld d.m.v. schriftelijke notificaties. De eigenaren maken zich daar meer zorgen over dan de gasten 😊 Het grasveld (ik noem het een gazon) wordt bijzonder netjes onderhouden en lijkt een biljartlaken. Stroom en watertappunten binnen handbereik en erg netjes. Jeroen van de buren komt regelmatig langs (Jeroen is een Pauw die wij deze naam hebben gegeven) Tevens apprecieerden wij de aanwezigheid van dieren op de Camping. Amber het Paard Shoarma 1 t/m 15 (Schaapjes) vogeltjes e.d.. Kortom: mooie Minicamping. Bijzonder nette prijsstelling voor een dergelijke faciliteit 1 minpunt : Wegwijzer naar de camping brengt je op een zandpad vol kuilen , blubber , plassen. Luister naar je TomTom en volg dit bord niet. De inhoud van je caravan wordt daar niet blij van. Vriendelijke groeten: Ruud&Fenny Baars Julianadorp