Camping

Onze camping biedt zeer ruime staanplaatsen voor caravan, camper of tent, voorzien van een coniferenhaag zodat ieder een eigen plaats heeft, wat voor veel privacy zorgt.

 

Onze camping is voorzien van prima sanitaire voorzieningen en een vaatwasplaats met warm en koud water. Ook is er een jeu de boules baan aanwezig en lopen er diverse soorten kleinvee op ons erf rond.

 

Verder kunnen wij u het volgende bieden:

  • Diverse wandel en fietsroutes.
  • Informatie materiaal voor bezienswaardigheden in de omgeving.
  • Gratis WiFi

 

Bekijk hieronder een impressie van onze camping.

Verder in de omgeving

Landgoed “De Utrecht”

Landgoed “De Utrecht” is gelegen in de Brabantse Kempen en strekt zich uit over de gemeente Hilvarenbeek en Reusel de Mierden. Aan de westzijde wordt het landgoed begrensd door België. Bij herberg In den Bockenreyder is het goed toeven als pleisterplaats tijdens uw fiets- of wandeltocht.

Landgoed “Baest”

Landgoed Baest is gelegen in de gemeente Oirschot, tussen Tilburg en Eindhoven. Het Landgoed is zo’n 500 hectare groot, grotendeels bestaand uit bos, weiden en waterpartijen. Een enclave: het hoofdhuis en diverse gerestaureerde bijgebouwen vormen tezamen een idyllische, van oorsprong Middeleeuwse nederzetting.

Landschotsche Heide

De venwitsnuitlibel: alleen al om die naam zou je dit gebied willen bezoeken. En dan vliegen er ook nog eens 28 andere soorten libellen rond boven de vennen. Ruim een kwart van de oppervlakte bestaat uit open water. Maar het gebied is ook interessant voor de moerassprinkhaan, blauwe kiekendief, zwarte ruiter en regenwulp. Stuk voor stuk soorten die je hier tegen kunt komen.

Oirschotse Heide

De Oirschotse Heide is een uitgestrekt Brabants natuurgebied waar je stevig kunt wandelen. In dit gevarieerde gebied tref je vele planten- en diersoorten aan. Tussen de grove dennen ruik je die typische dennengeur, zeker na een regenbuitje. Bij een verscholen vennetje kun je even heerlijk wegdromen of je hoofd leegmaken terwijl je over het glimmende water staart.

Geocaching

Geocaching is een wereldwijde schattenzoektocht waarbij je aan de hand van coördinaten de juiste plek vind waar de schat verborgen ligt. Wanneer je een geocache gevonden hebt, log je jouw naam in het logboek en leg je de geocache terug op dezelfde plaats zodat de volgende geocacher ernaar op zoek kan. In de omgeving van Vessem en onze camping zijn veel van deze caches te vinden en de locaties worden dan ook veel gezocht en bezocht.

Voor meer informatie: geocaching.nl en geocachen.nl

geocaching-nederland